Blogger Template by Blogcrowds Blogger Layouts

DEWA BOWLING KE AKU??




Hehehe...entry di atas saje berbunyi demikian agar sume yg membacanya panas hati. =) Aku baru balik dr latihan bowling bersama cikgu2 skola. Maklum laa, 25 Julai nie ader tournament kt Ampang, Leisure Mall Johor Bahru. Skola aku anto 4 team n aku pun join gak laa...kate pacer KAGUM Kebangsaan. Baru laa care, hehehe! Td x semena-mena aku try laa bermain cara lain iaitu Hook Ball...biase main straight je. Tp, walaupun baru berjinak2 ngan teknik balingan gitu...aku dh berjaya mendapatkan 4 spare n 1 strike. Ok laa tue wat anak2 yg baru blaja mcm aku. Tp, mase game aku main straight laa bai...giler aper tibe2 nk ubah. Bola straight paling tinggi penah capai 235. Ok laa tue, hehehe! Aper2 pun...tangan aku tgh sakit nie coz bola hook milik cikgu Freddie itu sangat laa berat. Pengalaman beb...mmg best n puas ati laa main bola hook biler dier curve n masuk plak pocket...alahai, mcm pusat bowling tue aku yg punya n mcm sume mate memandang aku termasuk laa akak kaunter yg cun melecun tue, huhuhu! Aper2 pun...kepada rakan2 semaktab, kite jumpe di arena bowling nti. Masa tue lawan tetap lawan walaupun aku x ler hebat mane tapi maner laa tau kn rezeki Johan...InsyaAllah. Adios kerampos~



Nie bowling budak2, hehehe!

5 comments:

ayu paling tinggi pon pnh dpt 75 je markah.hahah :P

July 15, 2009 at 9:46 PM  

nant ajar main bola hook ea...

July 15, 2009 at 11:48 PM  

Rose : emmm...ok la tue, asal ader kepuasan bermain n dapat release tension. =)

waheda : susah ooo bola hook...

July 16, 2009 at 6:15 AM  

xpuas pon maen.
laen kali xnk men dah.haha

July 16, 2009 at 9:19 PM  

laa...bahaye nie. Nie name dier negative reinforcement. Kite rase x mau main lg coz x penah nk rase best biler main bowling tue. Klu ader rase best...musti nk n nk lg~

July 17, 2009 at 6:54 PM  

Newer Post Older Post Home